Microcement betonlook vloerafwerking2019-07-05T12:19:37+02:00

Microcement betonlook vloerafwerking

Bent u op zoek naar een Microcement vloerafwerking met betonlook die uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft? Met de verschillende producten en technieken is Topcover in staat om uw vloer te transformeren, zodat uw ruimte dé unieke uitstraling krijgt die het verdient.

Stijlvolle vloerafwerking

Met de Microcement vloerafwerking kunt u in slechts enkele dagen uw vloer de uitstraling geven die de ruimte verdient. Iedere stijl, Industrieel, modern, klassiek of rustiek kan worden gecreëerd met de Microcement vloerafwerking of Architop vloerafwerking van Topcover.

Vloerafwerking zonder naden

De Microcement vloerafwerking van Topcover heeft geen naden. Alle ruimtes kunnen dus naadloos op elkaar worden aangesloten, tenzij dilataties reeds in de ondergrond zitten. Dan moeten deze gerespecteerd worden. Zowel binnen als buiten.

Microcement vloerafwerking met patronen.

Alles is mogelijk met de vloerafwerking van Topcover. Wilt u graag een patroon in uw vloerafwerking terug laten komen? U kunt dan bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende kleuren, patronen maken in uw vloer voor een uniek effect. Of gaat uw voorkeur uit naar een ton sur ton-look met gebruik van 1 kleur? Creëer dan een vloer met dezelfde kleur, maar combineer dan verschillende vloeroppervlakte afwerkingen om uw vloer deze unieke uitstraling te geven.

Geschikt voor praktisch iedere ondergrond

De vloerafwerkingen van Topcover zijn geschikt voor vervaardiging op praktisch iedere ondergrond. U hoeft uw oude tegelvloer niet te verwijderen, om de nieuwe vloer aan te laten brengen, mits dat de tegels natuurlijk vast moeten liggen. Eventueel bij onregelmatigheden kunnen we de vloer eerst egaliseren.           De Microcement vloerafwerking hecht op bijna iedere ondergrond.

Vloerafwerking in verschillende kleuren

De verschillende kleuren in Microcement vloerafwerkingen komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw vloer heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Reiniging en onderhoud van uw vloer

Door de unieke samenstelling van de producten die Topcover gebruikt is het reinigen en onderhouden van de vloeren gemakkelijk. Simpelweg met een natte doek en een neutraal reinigingsmiddel is voldoende.

Krasbestendige vloeren

De vloerafwerkingen  van Topcover zijn krasbestendig (niet krasvrij) . De vloer is zelfs uitermate geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld op kantoren, restaurants of in winkels.

Welke vloerafwerking is geschikt

Wilt u graag weten welke vloerafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten,  zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle ruimte.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom waar u onder het genot van een kopje koffie of thee u wensen kunt bespreken.

Topcover Projecten:

Contact opnemen!

Tevreden Klanten

“Een paar maanden geleden kregen mijn vriendin en ik de sleutel van onze “nieuwe woning”. Een echte opknapper met zeer gedateerde plavuizen. Dat was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden. Wij wilde graag een betonlook vloer. Maar doordat de woonkamer een doorgang hadden naar de tuin met mooie openslaande tuindeuren, wilde we graag binnen en buiten dezelfde stijl hanteren. Gelukkig heeft Topcover dit allemaal mogelijk gemaakt en kunnen wij genieten van deze unieke vloer.”
W. Romers
“Wij wilden graag een andere uitstraling creëren in ons interieur, maar we wisten niet goed hoe we dit het beste aan konden pakken. Wat is mooi en geschikt voor het gebruik? Waar moeten we op letten? Gelukkig konden we dankzij de adviezen van de Topcover specialist creëeren wat we wilden. En het eindresultaat is geweldig.”
J. van Rijswijck
“Mijn badkamer had een lekkage gehad, waardoor de tegeltjes in de douche van de muur waren gekomen. Ik dacht dat ik de volledige badkamer zouden moeten vernieuwen. Wat in de meeste gevallen ook moet. Maar door het douchegedeelte te voorzien van de Topcover TopCire, was dit niet nodig. Topcover heeft mij veel extra werk uit handen genomen en de badkamer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt Topcover voor de super service.”
P. Sonnig
“Wij hebben de wanden in onze woonkamer laten voorzien van de TopCire afwerking. Door het gebruik van verschillende afwerkingen, kleuren hebben we een unieke en zeer sfeervolle kamer kunnen maken.”
R. van Delst

Topcover Projecten

Bekijk de onderstaande projecten om een impressie te kijken.