TopCiré Vloerafwerking met betonlook of marmerlook 2017-05-04T15:41:28+00:00

TopCiré Vloerafwerking met betonlook
of marmerlook

Bent u op zoek naar een TopCiré vloerafwerking met Betonlook, die uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft? Met de verschillende producten en technieken is Topcover in staat om uw vloer te transformeren, zodat uw ruimte een unieke uitstraling krijgt die het verdient.

Stijlvolle vloerafwerking

Met de TopCiré vloerafwerking kunt u in slechts enkele dagen uw vloer de uitstraling geven die de ruimte verdient. Iedere stijl (moderne, klassieke of rustieke) kan worden gecreëerd met de TopCiré vloerafwerking van Topcover.

Vloerafwerking zonder naden

De TopCiré vloerafwerking van Topcover heeft geen naden. Alle ruimtes kunnen dus naadloos op elkaar worden aangesloten, zowel binnen als buiten.

Gietvloer of de TopCiré vloerafwerking van Topcover

Gietvloeren zijn evenals de TopCiré vloerafwerking van Topcover, vloeren bestaande uit een mengsel van o.a. vloeibaar polymeer. Maar de afwerking van beide vloeren is een wereld van verschil. Gietvloeren zijn vaak niet volledig vlak, kleine hoogteverschillen in gietvloeren zijn zichtbaar. De TopCiré vloerafwerking van Topcover zijn daarentegen vlak. Geen enkel hoogteverschil is zichtbaar. Door de ambachtelijke techniek en deskundigheid van de Topcover specialisten kunt u het verschil tussen een strakke tegelvloer (of marmerenvloer) en een TopCiré vloerafwerking niet zien, behalve dan, dat de TopCiré vloerafwerking van Topcover geen vervelende naden en voegen heeft.

TopCiré vloerafwerking met patronen.

Alles is mogelijk met de vloerafwerking van Topcover. Wilt u graag een patroon in uw vloerafwerking terug laten komen? U kunt dan bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende kleuren, patronen maken in uw vloer voor een uniek effect. Of gaat uw voorkeur uit naar een ton sur ton-look met gebruik van 1 kleur? Creëer dan een vloer met dezelfde kleur, maar combineer dan verschillende vloeroppervlakte afwerkingen om uw vloer deze unieke uitstraling te geven.

Geschikt voor praktisch iedere ondergrond

De vloerafwerkingen van topcover zijn geschikt voor vervaardiging op praktisch iedere ondergrond. U hoeft hier oude tegelvloer niet te verwijderen, om de nieuwe vloer aan te laten brengen. De TopCiré vloerafwerking hecht op bijna elke ondergrond.

Vloerafwerking in verschillende kleuren

De verschillende kleuren in TopCiré vloerafwerkingen, komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw vloer heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Reiniging en onderhoud van uw vloer

Door de unieke samenstelling van de producten die Topcover gebruikt is het reinigen en onderhouden van de vloeren gemakkelijk. Simpelweg met een natte doek en afwasmiddel de ondergrond reinigen is voldoende.

Krasbestendige vloeren

De vloerafwerking van Topcover zijn krasbestendig. De vloer is zelfs uitermate geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld op kantoren of in winkels.

Welke vloerafwerking is geschikt

Wilt u graag weten welke vloerafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten. Zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle ruimte.

TopCover Projecten:

Contact opnemen!

Tevreden Klanten

“Een paar maanden geleden kregen mijn vriendin en ik de sleutel van onze “nieuwe woning”. Een echte opknapper met zeer gedateerde plavuizen. Dat was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden. Wij wilde graag een betonlook vloer. Maar doordat de woonkamer een doorgang hadden naar de tuin met mooie openslaande tuindeuren, wilde we graag binnen en buiten dezelfde stijl hanteren. Gelukkig heeft Topcover dit allemaal mogelijk gemaakt en kunnen wij genieten van deze unieke vloer.”
W. Romers
“Wij wilden graag een andere uitstraling creëren in ons interieur, maar we wisten niet goed hoe we dit het beste aan konden pakken. Wat is mooi en geschikt voor het gebruik? Waar moeten we op letten? Gelukkig konden we dankzij de adviezen van de Topcover specialist creëeren wat we wilden. En het eindresultaat is geweldig.”
J. van Rijswijck
“Mijn badkamer had een lekkage gehad, waardoor de tegeltjes in de douche van de muur waren gekomen. Ik dacht dat ik de volledige badkamer zouden moeten vernieuwen. Wat in de meeste gevallen ook moet. Maar door het douchegedeelte te voorzien van de Topcover TopCire, was dit niet nodig. Topcover heeft mij veel extra werk uit handen genomen en de badkamer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt Topcover voor de super service.”
P. Sonnig
“Wij hebben de wanden in onze woonkamer laten voorzien van de TopCire afwerking. Door het gebruik van verschillende afwerkingen, kleuren hebben we een unieke en zeer sfeervolle kamer kunnen maken.”
R. van Delst

Topcover Projecten

Bekijk de onderstaande projecten om een impressie te kijken.