Traprenovatie Microcement met betonlook2019-07-05T12:09:17+02:00

Traprenovatie met betonlook

Microcement trapafwerking

Bent u op zoek naar een Microcement traprenovatie met betonlook, omdat u uw oude trap graag wilt renoveren of een unieke uitstraling wilt geven? Met de verschillende producten en technieken is Topcover in staat om uw trap te transformeren – een nieuw leven geven – zodat uw trap dé unieke uitstraling krijgt die ze verdient.

Stijlvolle traprenovatie

Met de Microcement trapafwerking kunt u in slechts enkele dagen uw oude of handgemaakte trap iedere uitstraling geven die u wenst. Zo kunt u een oude houten trap volledig voorzien van een betonlook, marmerlook, houtlook of een van de andere texturen. U kunt het zo gek niet bedenken of  alles is mogelijk met de Microcement trapafwerking van Topcover.

Traprenovatie met een unieke stijl

Wilt u uw trap graag die unieke stijl geven die u voor ogen had? Het kan met Microcement van Topcover. Uw trap wordt met de speciale Microcement laag behandeld en de speciale smeertechnieken geven uw treden en stootborden de uitstraling die u wenst. Wij creëren voor u binnen een korte tijd een unieke renovatie van uw trap. Een uniek pronkstuk in uw woning of kantoor, speciaal voor u gemaakt.

Een trap is niet meer een gewone trap

Vaak wordt een trap vermeden bij de inrichting van een woning. Het wordt gezien als een vervelend element bijvoorbeeld in de woonkamer, maar u zou van deze vervelende trap ook een pronkstuk kunnen maken. Heeft u bijvoorbeeld een trap met open treden en wilt u deze graag dichtmaken en een stijlvolle look geven? Of past de trap helemaal niet bij uw smaak en keuze van uw interieurstijl? Wij helpen u graag uw trap in de stijl te veranderen die u voor ogen heeft. Uw trap kan dan een heus pronkstuk in uw woonkamer zijn in plaats van dat grote onhandige ding. Hoe u dit doet, vertellen onze specialisten u graag.

Trap met stijlvolle patronen

Alles is mogelijk met de Microcement trapafwerking van Topcover. Wilt u graag een patroon in uw trapafwerking terug laten komen? U kunt dan bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende kleuren, patronen maken in uw trapafwerking voor een uniek effect. Of gaat uw voorkeur uit naar een ton sur ton-look met gebruik van 1 kleur? Creëer dan een trapafwerking met dezelfde kleur, maar combineer de verschillende oppervlakte afwerkingen om uw trap deze unieke uitstraling te geven.

Geschikt voor praktisch iedere ondergrond

De Microcement trapafwerkingen van Topcover zijn geschikt voor vervaardiging op praktisch iedere ondergrond. Zo kunt u bijvoorbeeld  houten, stenen, stalen of zelfs glazen ondergronden behandelen met Microcement. De Microcement trapafwerking hecht op praktisch ieder materiaal.

Trapafwerking in verschillende kleuren

De verschillende kleuren in Microcement trapafwerkingen komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw trap heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Reiniging en onderhoud van uw trap

Door de unieke samenstelling van de producten die Topcover gebruikt is het reinigen en onderhouden van de trap gemakkelijk. Simpelweg met een natte doek en een neutraal reinigingsmiddel is voldoende.

Welke trapafwerking is geschikt

Wilt u graag weten welke Microcement  trapafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle trap creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten,  zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle en unieke interieur.

Topcover Projecten:

Contact opnemen!

Tevreden Klanten

“Wij hebben de wanden in onze woonkamer laten voorzien van de TopCire afwerking. Door het gebruik van verschillende afwerkingen, kleuren hebben we een unieke en zeer sfeervolle kamer kunnen maken.”
R. van Delst
“Wij wilden graag een andere uitstraling creëren in ons interieur, maar we wisten niet goed hoe we dit het beste aan konden pakken. Wat is mooi en geschikt voor het gebruik? Waar moeten we op letten? Gelukkig konden we dankzij de adviezen van de Topcover specialist creëeren wat we wilden. En het eindresultaat is geweldig.”
J. van Rijswijck
“Mijn badkamer had een lekkage gehad, waardoor de tegeltjes in de douche van de muur waren gekomen. Ik dacht dat ik de volledige badkamer zouden moeten vernieuwen. Wat in de meeste gevallen ook moet. Maar door het douchegedeelte te voorzien van de Topcover TopCire, was dit niet nodig. Topcover heeft mij veel extra werk uit handen genomen en de badkamer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt Topcover voor de super service.”
P. Sonning
“Een paar maanden geleden kregen mijn vriendin en ik de sleutel van onze “nieuwe woning”. Een echte opknapper met zeer gedateerde plavuizen. Dat was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden. Wij wilde graag een betonlook vloer. Maar doordat de woonkamer een doorgang hadden naar de tuin met mooie openslaande tuindeuren, wilde we graag binnen en buiten dezelfde stijl hanteren. Gelukkig heeft Topcover dit allemaal mogelijk gemaakt en kunnen wij genieten van deze unieke vloer.”
W. Romers

Topcover Projecten

Bekijk de onderstaande projecten om een impressie te kijken.