TopCire afwerking van een moderne badkamer

Met een TopCiré wand- en vloerafwerking kan iedere badkamer, nieuw of vernieuwd, transformeren in een modern, schoon en stijlvolle badkamer. Maar bovenal ook praktisch: egale oppervlakte zonder lekken.

Badkamer zonder tegels

Een van de grootste voordelen van TopCiré afwerking in uw badkamer is dat het kan worden toegepast zonder beperkingen of onderbrekingen, hetzij op vloeren of muren, en in het algemeen op elke ondergrond en object. U heeft geen naden of voegen meer die u met een betegelde badkamer wel heeft. Dus ook geen mogelijkheid van verkleuring of schimmelvorming in de voegen. Dit maakt TopCiré van Topcover de ideale coating voor een luchtige omgeving om continue vlakken, lineair en breed te maken, als een ruimte voor uw ideeën, naadloos.

Decoratief Bad zonder naden

Het gebruik van TopCiré is ideaal voor het gebruik opbaden, zeker voor diegene die niet houden van een bad met onderbrekingen, zoals voegen en kitnaden. Doordat TopCiré van Topcover geen enkel probleem heeft met vocht (en water) is het uitermate geschikt voor het bekleden van wastafels, baden en douches.

Badkamer met gebruik van verschillende kleuren

Met de TopCiré coating laag is het mogelijk om verschillende texturen, effecten en kleuren te combineren tot een prachtige stijlvolle badkamer. Wilt u toch graag een patroon gebruiken in uw badkamer? Of wilt u het toilet een andere dimensie geven door met kleur te spelen? Met TopCiré van Topcover is dat geen enkel probleem. Onze specialisten zijn deskundig en vaardig om uw wensen te verwezenlijken zonder onderbrekingen en naden.

Gemakkelijk te reinigen

TopCiré oppervlakteafwerking van Topcover maakt het schoonmaken veel gemakkelijker en sneller dan u gewend bent bij tegels. Een TopCiré vloer reinigt u heel eenvoudig: Een vochtig doekje met water of het toevoegen van een beetje afwasmiddel is voldoende om de TopCiré vloeroppervlakte te behandelen. Bovendien hebben verschillende tests gebleken dat de TopCiré vloerafwerkingen van Topcover chemicaliën weerstaat in soortgelijk gebruik van producten.

2016-12-12T12:06:59+00:00