Rasico is een decoratieve afwerking op cementbasis voor buitenoppervlakken en biedt een hoge slijtvastheid met een dikte van slechts 3-4 mm. Met Rasico creëert u een antislip of verfijnd oppervlak met Rasico Touch.

Rasico wordt aangebracht met een spaan op nieuwe of bestaande ondergronden en biedt originele ontwerpen die worden gekenmerkt door de unieke afwerkingen die kunnen worden gevarieerd door de kleurkeuze en de applicatietechniek.

Door Rasico te kiezen, kunt u genieten van oppervlakken die hun perfecte uiterlijk behouden. Dit komt door de exclusieve beschermende behandelingen die het oppervlak buitengewoon resistent maken tegen slijtage, olie, water, atmosferische stoffen en UV-stralen. Oppervlakken gemaakt van Rasico zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Kies de finish:
Met Rasico® kunt u kiezen tussen twee verschillende afwerkingen: Rasico® en Rasico Touch. Voor een zachter en minder grof effect in vergelijking met de originele ‘klassieke’ afwerking, kan men kiezen voor Rasico Touch, mogelijk gemaakt door een extra laag materiaal. Ideaal voor plaatsen waar de antislipfunctie niet zo belangrijk is.

in 30 standaard kleuren verkrijgbaar.

Klik op onderstaande link om de brochure te bekijken.

https://www.idealwork.com/wp-content/uploads/2017/07/IW_Rasico-preview_2018.pdf