Project Description

In Uden hebben wij een Architop (gevlinderd) vloersysteem mogen maken zowel binnen als buiten.

Kleur Cenere

ARCHITOP: Creëer een betonlook vloer met 3 millimeter!

De ruwe stijl versterkt de kenmerkende betonuitstraling.
Zeer slijtvast met een optimale hechting ideaal voor het renoveren van grote vloeren in de industriële en commerciële sector en alle gebieden met intensief verkeer. Natuurlijk ook voor nieuwbouw zeer geschikt.
Ideaal voor privé woningen, winkels, openbare gebouwen etc
Het is verkrijgbaar in 30 standaard kleuren. Zie de kleurenkaart bij de foto’s
Architop kan zowel intern als extern worden gebruikt en kan worden aangebracht op elk vaste ondergrond, zelfs wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Het is ideaal voor het renoveren van bestaande vloeren van dekvloeren van beton, keramiek of zandcement zonder het oude oppervlak te verwijderen.

Eigenschappen:

De afwerkingen kenmerken zich door hun unieke karakter en de verschillende optische effecten. De gebruikelijke toleranties met betrekking tot kleurechtheid en vlakheid zijn echter bij dit soort eindafwerkingen uitdrukkelijk niet van toepassing. Het betreft hier dan ook een handmatig aangebrachte, minerale mortel, die afhankelijk van bindmiddelbasis, geen gelijkmatig optisch resultaat kan garanderen. Daarom zijn zelfs grote monstervlakken of bestaande soortgelijke vloeren nooit 100% reproduceerbaar.

Kijk in de brochure door op onderstaande link te klikken.
https://www.idealwork.com/wp-content/uploads/2017/05/catalogo_architop-novolato.pdf 
https://www.idealwork.com/wp-content/uploads/2019/02/colour-hardener-1.pdf