Vernieuwt keuken oppervlakken met Microcement van Topcover

Microcement van Topcover is het ideale coating voor keukenafwerking in betonlook. Binnen keukens niet alleen voor vloeren, maar ook voor wanden, tegels en werkblad. Bovendien is de weerstand van microcement getest met talrijke tests. En kunnen we het gebruiken voor het bekleden van de misbruikte huishoudelijke oppervlakken, zoals de keukenvloer, het bekleden van de tegels en het werkblad. Indien behandeld met de juiste beschermende coating. Microcement, die gebruik kan worden voor bijvoorbeeld uw vloerafwerking, blijkt veel beter bestand tegen binnendringen van vloeistoffen (wijn, olijfolie, azijn en koffie) in vergelijking met terracotta vloeren, marmer of hout te zijn. Bovendien naast de keukenvloer, is deze coating laag ook bijzonder geschikt voor het bekleden van wanden en werkbladen van de keuken.

 

Stijlvol en geschikt voor ieder interieur

Een keuken met een decoratieve cementen afwerking is niet alleen stijlvol en modern, maar ook functioneler ten opzichte van een keuken met traditionele tegels. Zo kan vuil en stof zich niet in de voegen nestelen en het verkleuren van de voegen is geen issue meer.
Wanneer u op zoek bent naar ideeën om de keuken met Microcement te bewerken, dan kunt u uw creativiteit de vrije loop geven. Deze coating laag kunt u een keuken met oude tegels omtoveren tot een moderne keuken zonder tegeltjes, met minimale inspanning een eigentijdse uitstraling geven. Maar wanneer u niet iedere wand of vloer wil vernieuwen, kunt u deze afwerkingslaag ook toepassen op alleen uw meubels, zoals het barretje of de tafel, voor een originele look zonder dat de vorige interieur vervangen hoeft te worden.

Wilt u graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor het gebruik van Microcement in uw keuken? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.