Interieurbouwers en Topcover2019-07-08T12:52:13+02:00

Interieurbouwers en TopCover

Wij werken veel met interieurbouwers die worstelen met de wensen van de klant om beton te combineren in het interieur. Het gewicht en de flexibiliteit van beton staat hun creatieve uitwerking in de weg, waardoor het optimaal verlangen van de klant niet kan worden gerealiseerd.

Wij bieden deze interieurbouwers de oplossing voor hun problemen,  zodat ze over meer mogelijkheden beschikken en flexibeler zijn  in de creatieve uitwerking van het interieur. Topcover realiseert met behulp van unieke materialen en smeertechnieken een betonlook afwerking op praktisch iedere ondergrond.

Vlakke of ronde elementen en ondergronden worden door onze specialisten voorzien van een betonlook afwerking van slechts ca 3 mm dik. Hierdoor wordt het gewicht van het voorwerp tot een minimum beperkt en kunnen de kosten worden gereduceerd met betrekking tot de constructie.

In de werkplaats of op locatie.

Wij verwerken de meeste losse elementen in onze werkplaats. Wanneer dit praktisch gezien niet mogelijk is,  zullen wij de afwerking, in overleg realiseren op locatie.

Geschikt voor praktisch iedere ondergrond

De meubelafwerkingen van Topcover zijn geschikt voor vervaardiging op praktisch iedere ondergrond. Zo kunnen we bijvoorbeeld  houten, stenen, keramieke of zelfs glazen ondergronden voorzien van een unieke look. De oppervlakteafwerking hecht op praktisch iedere ondergrond.

Interieurafwerking in verschillende kleuren

De verschillende kleuren van onze materialen komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw interieur heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Reiniging en onderhoud van het interieur

Door de unieke samenstelling van de producten die Topcover gebruikt is het reinigen en onderhouden van het interieur gemakkelijk. Simpelweg met een natte doek en een neutraal reinigingsmiddel is voldoende.

Eindeloos veel mogelijkheden

In samenwerking met IMS heeft Topcover een tijdje geleden een oude bus omgetoverd naar een schitterende cocktailbar. Bekijk hier het resultaat.

Samenwerken met Topcover

Wil jij graag je creativiteit verhogen door het gebruik van deze flexibele afwerking? Wil jij graag het “onmogelijke” kunnen realiseren voor je klanten? Bel ons dan op 0413 22 41 22, mail ons of verstuur een contactformulier.

Topcover Projecten:

Contact opnemen!

Tevreden Klanten

“Wij wilden graag een andere uitstraling creëren in ons interieur, maar we wisten niet goed hoe we dit het beste aan konden pakken. Wat is mooi en geschikt voor het gebruik? Waar moeten we op letten? Gelukkig konden we dankzij de adviezen van de Topcover specialist creëeren wat we wilden. En het eindresultaat is geweldig.”
J. van Rijswijck
“Mijn badkamer had een lekkage gehad, waardoor de tegeltjes in de douche van de muur waren gekomen. Ik dacht dat ik de volledige badkamer zouden moeten vernieuwen. Wat in de meeste gevallen ook moet. Maar door het douchegedeelte te voorzien van de Topcover TopCire, was dit niet nodig. Topcover heeft mij veel extra werk uit handen genomen en de badkamer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt Topcover voor de super service.”
P. Sonning
“Wij hebben de wanden in onze woonkamer laten voorzien van de TopCire afwerking. Door het gebruik van verschillende afwerkingen, kleuren hebben we een unieke en zeer sfeervolle kamer kunnen maken.”
R. van Delst
“Een paar maanden geleden kregen mijn vriendin en ik de sleutel van onze “nieuwe woning”. Een echte opknapper met zeer gedateerde plavuizen. Dat was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden. Wij wilde graag een betonlook vloer. Maar doordat de woonkamer een doorgang hadden naar de tuin met mooie openslaande tuindeuren, wilde we graag binnen en buiten dezelfde stijl hanteren. Gelukkig heeft Topcover dit allemaal mogelijk gemaakt en kunnen wij genieten van deze unieke vloer.”
W. Romers

Topcover Projecten

Bekijk de onderstaande projecten om een impressie te kijken.