Decoratieve Wandafwerking2019-07-05T12:12:51+02:00

Decoratieve Wandafwerking

Bent u op zoek naar die speciale decoratieve wandafwerking, die uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft? Topcover werkt met verschillende producten en technieken die uw wand (en ruimte) die unieke uitstraling geeft die het verdient.

Transformeer uw ruimte

Met de decoratieve wandafwerking kunt u in slechts enkele dagen uw ruimte transformeren naar iedere gewenste stijl. Of het nu een moderne, industrieel, klassieke of rustieke uitstraling moet worden? Alles is mogelijk.

Betonlook of Marmerlook of een wandafwerking met speciale effecten

Decoratieve wandafwerkingen zijn trending. En de mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u door de verschillende technieken en materialen kiezen voor een wandafwerking van betonlook tot hoogglans met een egale kleur of een marmerlook. Maar u kunt er ook voor kiezen om patronen in uw wanden aan te laten brengen. Alles is mogelijk met de decoratieve wandafwerking van Topcover.

Wandafwerking in verschillende kleuren

De verschillende kleuren in wandafwerkingen, komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw wand heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Reiniging en onderhoud

Door de unieke samenstelling van de producten die Topcover gebruikt is het reinigen en onderhouden van de wanden gemakkelijk. Simpleweg met een natte doek en afwasmiddel de ondergrond reinigen is voldoende.

Welke wandafwerking is geschikt

Wilt u graag weten welke wandafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten. Zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle ruimte.

U bent dan ook van harte welkom in onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee te praten over uw wensen

Topcover Projecten:

Contact opnemen!

Tevreden Klanten

“Wij hebben de wanden in onze woonkamer laten voorzien van de TopCire afwerking. Door het gebruik van verschillende afwerkingen, kleuren hebben we een unieke en zeer sfeervolle kamer kunnen maken.”
R. van Delst
“Wij wilden graag een andere uitstraling creëren in ons interieur, maar we wisten niet goed hoe we dit het beste aan konden pakken. Wat is mooi en geschikt voor het gebruik? Waar moeten we op letten? Gelukkig konden we dankzij de adviezen van de Topcover specialist creëeren wat we wilden. En het eindresultaat is geweldig.”
J. van Rijswijck
“Mijn badkamer had een lekkage gehad, waardoor de tegeltjes in de douche van de muur waren gekomen. Ik dacht dat ik de volledige badkamer zouden moeten vernieuwen. Wat in de meeste gevallen ook moet. Maar door het douchegedeelte te voorzien van de Topcover TopCire, was dit niet nodig. Topcover heeft mij veel extra werk uit handen genomen en de badkamer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt Topcover voor de super service.”
P. Sonning
“Een paar maanden geleden kregen mijn vriendin en ik de sleutel van onze “nieuwe woning”. Een echte opknapper met zeer gedateerde plavuizen. Dat was natuurlijk niet wat wij voor ogen hadden. Wij wilde graag een betonlook vloer. Maar doordat de woonkamer een doorgang hadden naar de tuin met mooie openslaande tuindeuren, wilde we graag binnen en buiten dezelfde stijl hanteren. Gelukkig heeft Topcover dit allemaal mogelijk gemaakt en kunnen wij genieten van deze unieke vloer.”
W. Romers

Topcover Projecten

Bekijk de onderstaande projecten om een impressie te kijken.