Microcement afwerking van een moderne badkamer

Een betonstuc badkamer, kan de wand- en vloerafwerking van iedere badkamer, nieuw of vernieuwd, transformeren in een modern, schoon en stijlvolle badkamer. Maar bovenal ook praktisch: egale oppervlakte zonder lekken.

Badkamer zonder tegels

Een van de grootste voordelen van betonstuc afwerking in uw badkamer is dat het kan worden toegepast zonder beperkingen of onderbrekingen, hetzij op vloeren of muren, en in het algemeen op elke ondergrond en object. U heeft geen naden of voegen meer die u met een betegelde badkamer wel heeft. Dus ook geen mogelijkheid van verkleuring of schimmelvorming in de voegen. Dit maakt de Microcement afwerking van Topcover de ideale betonstuc coating voor een luchtige omgeving om continue vlakken, lineair en breed te maken, als een ruimte voor uw ideeën, naadloos.

Betonstuc Badkamer met gebruik van verschillende kleuren

Met de microcement is het mogelijk om verschillende texturen, effecten en kleuren te combineren tot een prachtige stijlvolle badkamer. Wilt u toch graag een patroon gebruiken in uw badkamer? Of wilt u het toilet een andere dimensie geven door met kleur te spelen? Met microcement is dat geen enkel probleem. Onze specialisten zijn deskundig en vaardig om uw wensen te verwezenlijken zonder onderbrekingen en naden.

Betonstuc is gemakkelijk te reinigen

Betonstuc afwerking maakt het schoonmaken veel gemakkelijker en sneller dan u gewend bent bij tegels. Een betonstuc vloer reinigt u heel eenvoudig: Je kunt dit eenvoudig reiningen met water een een neutraal reinigingsmiddel. Bovendien is uit verschillende tests gebleken dat de Betonstuc vloeren door Topcover chemicaliën weerstaat in soortgelijk gebruik van producten.

Wilt u graag geïnspireerd worden door de mogelijkheden die betonstuc heeft? Bekijk onze projecten en impressies of neem middels het contactformulier contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook altijd direct bellen op nummer 0413 224 122.

Kijk in de brochure voor inspiratie door op onderstaande link te klikken

https://www.idealwork.com/wp-content/uploads/2017/07/IW_Bathroom.pdf